Nyheder

Pude Pollen Navy

Lampeskærm

Nye hørhåndkæder

Aquarel print


instagram


Håndplukket fra sortimentet

Skønne glas fra Kodanska

Skønne glas fra Kodanska

Smukke hoops

Tørklæder i nye farver

Gavetips til legesyge!

En god følgesvend og kammerat på legeværelset, de søde får fra Skandinavisk Hemslöjd fås som rokkefår og skammel i to størrelser. Et smukt stykke legetøj der sandsynligvis kommer til at gå i arv til næste generation..

Se mere

På ønskelisten...

Lapuan Kankurit er kendt for sine lækre vævede håndklæder, viskestykker og duge. Deres produkter er lavet af hør fra Europa, der er af højeste kvalitet. Forkæl dig selv eller en du holder af med de lækreste håndklæder...

Se dem her

Den Svenske keramiker Kristine Thenman laver de fineste fade, formede som knoppe og blade i forskellige størrelser og med pastelfarvede glasurer. Til tapas, sushi eller snacks...

Se alle her

På Frösön, en smuk ø langt op i Sverige, har de kram på at printe de fineste mønster for hånd, på både hør og bomuld. Vi synes at produkterne fra Frösö Handtryck så fint formåer at mikse nordisk tradition med nytænk. Vi er vilde med dem!

Se mere

Smykkeserien Ray, formgiven og håndlavet af guldsmed Signe Isager, er vi meget glade for at have i butikken - hendes design tåler øjets og tidens slitage!

Se dem her

I risoprint-serien "Black Block" er Manuel Canu inspireret af arkitektoniske ornament fra renæssanceperioden og teknikken chiaroscuro (brugen af lys og skygge). Vi har 4 forskellige.

Hvert print er signeret og nummereret - begrænset oplag om 100 per print.

Se den her

Det kan både ses og mærkes at Arc Pendant fra LAWA Design er designet af to arkitekter - den er utrolig smuk at se på samtidigt som den giver funktionel belysning. Det er god design. Som bonus giver den også et spektakulært ternet skyggespil op i loftet!

Vi har den i sortbejdset krydsfinér og hvid polystyren, og kan bestille den hjem i ubehandlet krydsfinér.

Se mere

"Den mørke so" er atter på lager. Skøn lille figur lavet i de mørke skove i Sverige, og som siges kunne suge mørke til sig..

Se dem alle her

WORLDWIDE SHIPPING / 14 DAYS RETURN / Fri fragt i DK ved ordre over 499kr