Subtile smykker

Subtile smykker

Vævet hør

Varmende uldponchos

Blomstrende puder

Atter på lager

Mundblæst karaffel/vase

Håndplukket fra sortimentet

Nye hør-håndklæder

Skønne glas

"Rosa Centifolia"

Gavetips!

En god følgesvend og kammerat på legeværelset, de søde får fra Skandinavisk Hemslöjd fås som rokkefår og skammel i to størrelser. Et smukt stykke legetøj der sandsynligvis kommer til at gå i arv til næste generation..

Se mere

På ønskelisten...

I Mineral-serien arbejder glaskunstner Maj-Britt Zelmer Olsen med naturlige mineraler der reagerer med glasset og resulterer i fantastiske overflader. Hun bruger jern, vulkansk aske, og sand fra Bornholm - resultatet bliver meget smukt. Priser fra 250kr.

Se dem her

Den Svenske keramiker Kristine Thenman laver de fineste fade, formede som knoppe og blade i forskellige størrelser og med pastelfarvede glasurer. Til tapas, sushi eller snacks...

Se alle her

På Frösön, en smuk ø langt op i Sverige, har de kram på at printe de fineste mønster for hånd, på både hør og bomuld. Vi synes at produkterne fra Frösö Handtryck så fint formåer at mikse nordisk tradition med nytænk. Vi er vilde med dem!

Se mere

Smykkeserien Ray, formgiven og håndlavet af guldsmed Signe Isager, er vi meget glade for at have i butikken - hendes design tåler øjets og tidens slitage!

Se dem her

I risoprint-serien "Black Block" er Manuel Canu inspireret af arkitektoniske ornament fra renæssanceperioden og teknikken chiaroscuro (brugen af lys og skygge). Vi har 4 forskellige.

Hvert print er signeret og nummereret - begrænset oplag om 100 per print.

Se den her

Det kan både ses og mærkes at Arc Pendant fra LAWA Design er designet af to arkitekter - den er utrolig smuk at se på samtidigt som den giver funktionel belysning. Det er god design. Som bonus giver den også et spektakulært ternet skyggespil op i loftet!

Vi har den i sortbejdset krydsfinér og hvid polystyren, og kan bestille den hjem i ubehandlet krydsfinér.

Se mere

BINGO! Smukt illustrerede dyrebingospil, Pris 250.-

Se dem alle her

WORLDWIDE SHIPPING / 14 DAYS RETURN / Fri fragt i DK ved ordre over 499kr